GOD PÅSKE

Kort Nyt – marts 2024


Kære medlem

Fredag den 22. marts 2024 mødtes bestyrelsen med Silkeborg Kommune til underskrivelse af den nye brugeraftale. Der er således nu officielt papir på, at det fra 1. oktober 2024 er tilladt at have badetøj på i saunaen. Vi vil bruge den resterende del af sæsonen på at finde ud af, hvordan vi bedst muligt sikrer alles interesser til den nye sæson.


På mødet blev mulighederne for udvidelse af saunaen drøftet, ligesom ønsket om etablering af supplerende saunafaciliteter blev taget op. Silkeborg Kommune ser som udgangspunkt velvilligt på begge ønsker, men påpeger også, at det ikke kun er op til kommunen og foreningen. Vi koordinerer den fremtidige indsats med kommunen og inddrager alle relevante parter i arbejdet, så vi forhåbentlig kan få forbedret og udvidet forholdene til glæde for foreningens medlemmer og vinterbadere i Silkeborg. Mere om dette i kommende nyhedsbreve.


Ulrich Monse har været så venlig at oliere saunaen en sen aften, så saunaen ikke lukkes langfredag om formiddagen, hvilket ellers var planlagt. Kæmpestor tak til Monse for at sikre tilgængeligheden af saunaen gennem helligdagen.


Vi ønsker alle en rigtig god påske, der giver rig mulighed for mange dejlige bade- og saunastunder.


Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *